Hardware

Pamja e rrjetës:
Pamje e shpejtë

DVD Philips RW

2,800LEK

DVD Philips Read&Write per kompjuter  Sata&IDE supoort..

Pamje e shpejtë

DVD Writer

2,800LEK

DVD Writer per kompjuter   ..

Pamje e shpejtë

DVD Writer Asus

2,800LEK

DVD Writer Asus per kompjuter  Suporton read and write  ..

Pamje e shpejtë

Sony Blu-ray Disc™ Player

6,000LEK

Sony DVD Player  Lidhet me HDMI ,Lan dhe USB Suporton audio DObly Digital..

Po shfaqen 1 te 4 nga 4 (1 Faqe)