Hardware

Pamja e rrjetës:
Pamje e shpejtë

HyperX FURY DDR3 Memory 4gb

7,000LEK

..

Pamje e shpejtë

Hyperx Ram 1Gb

2,000LEK

..

Pamje e shpejtë

Kingston 2GB DDR2 PC2 Laptop

3,500LEK

Kemi gjendje:  Kingston 2GB DDR2 PC2 Laptop , si dhe markat e tjera, (,Elpida,hynix,Nan..

Pamje e shpejtë

Ram Crucial 8gb DDR3

10,200LEK

..

Pamje e shpejtë

Samsung 1GB DDR2 PC2 Laptop

2,000LEK

..

Pamje e shpejtë

Samsung 4GB DDR3 PC3 Laptop

6,000LEK

Kemi gjendje:  Samsung 4GB DDR3 PC3 Laptop , si dhe markat e tjera, (Kingston,Elpida,As..

Po shfaqen 1 te 6 nga 6 (1 Faqe)