Digital Video Recorder

DVR 4-ch 5 MP 1U H.265 AcuSense DVR

DVR 4-ch 5 MP 1U H.265 AcuSense DVR

4 kanale dhe 1 HDD 1U AcuSense DVR Reduktimi i alarmit të rremë nga klasifikimi i objektivit të nj..

0LEK
DVR- 16CH 5 MP AcuSense

DVR- 16CH 5 MP AcuSense

Detektimi i lëvizjes i bazuar në mësim të thellë 2.0 për të gjitha kanalet analoge Mbrojtje perime..

0LEK
DVR- 16CH, 2MP AcuSense

DVR- 16CH, 2MP AcuSense

16 kanale dhe 2 HDD 1U AcuSense DVR Reduktimi i alarmit të rremë përmes klasifikimit të objektivit..

0LEK
DVR- 24CH, 3MP

DVR- 24CH, 3MP

• 24 kanale dhe 4 HDD 1.5U DVR • Teknologji efikase e kompresimit H.265 pro+ • Aftësi kodimi deri n..

0LEK
DVR- 24CH, 5MP

DVR- 24CH, 5MP

24 kanale dhe 4 HDD 1.5U DVR Teknologji efikase e kompresimit H.265 pro+ Aftësia e kodimit deri në..

0LEK
DVR- 32CH, 3MP

DVR- 32CH, 3MP

32 kanale dhe 4 HDD 1.5U DVR Teknologji efikase e kompresimit H.265 pro+ Aftësia e kodimit deri në..

0LEK
DVR- 4CH 2MP

DVR- 4CH 2MP

4 kanale dhe 1 DVR me madhësi mini HDD Teknologji efikase e kompresimit H.265 pro+ Aftësia e kod..

0LEK
DVR- 4CH, 2MP AcuSense

DVR- 4CH, 2MP AcuSense

4 kanale dhe 1 HDD 1U AcuSense DVR Reduktimi i alarmit të rremë përmes klasifikimit të objektivit ..

0LEK
DVR- 4CH, 5MP

DVR- 4CH, 5MP

• 4 kanale dhe 1 DVR me kasë HDD 260 • Teknologji kompresimi efikase H.265 pro+ • Kodimi aftësia de..

0LEK
DVR- 8CH 5 MP AcuSense

DVR- 8CH 5 MP AcuSense

8 kanale dhe 1 HDD 1U AcuSense DVR Reduktimi i alarmit të rremë nga klasifikimi i objektivit të nj..

0LEK
DVR- 8CH, 2MP

DVR- 8CH, 2MP

8 kanale dhe 1 DVR me kasë HDD 260 Teknologji efikase e kompresimit H.265 pro+ Aftësia e kodimit d..

0LEK
DVR- 8CH, 2MP AcuSense

DVR- 8CH, 2MP AcuSense

8 kanale dhe 1 HDD 1U AcuSense DVR Reduktimi i alarmit të rremë përmes klasifikimit të objektivit ..

0LEK
Po shfaqen 1 to 12 of 13 (2 Faqe)