Paisje Rrjeti

Pamja e rrjetës:
Pamje e shpejtë

ADSL2+ Modem Router Wireless

3,500LEK

ADSL 2/2+, pikë aksesi pa tela dhe ruter me 4 porte    ..

Pamje e shpejtë

BL-WMR8150 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router

2,900LEK

BL-WMR8150 150Mbps Wireless N ADSL2+..

Pamje e shpejtë

Wireless N ADSL 2+ Modem Router

4,500LEK

300Mbps Wireless N ADSL 2+ Modem Router..

Pamje e shpejtë

Wireless N ADSL2+ Modem Router

2,000LEK

The netis DL4312 is a 3-in-1 device that combines the functions of high speed ADSL2+ modem, 4-port N..

Po shfaqen 1 te 4 nga 4 (1 Faqe)