Switch

16‑Port Fast Ethernet Unmanaged Desktop Switch

16‑Port Fast Ethernet Unmanaged Desktop Switch

The DES-1016D 16-Port Fast Ethernet Unmanaged Desktop Switch is designed to enhance workgroup perfor..

5,300LEK
48-Port 10/100Mbps Rackmount Switch

48-Port 10/100Mbps Rackmount Switch

TL-SF1048 48 10/100Mbps RJ45 ports Innovative energy-efficient technology saves power up to 50% ..

15,600LEK
5-Port Unmanaged Gigabit Switch

5-Port Unmanaged Gigabit Switch

Ndërprerësi i desktopit i pamenaxhuar me 5 porta Gigabit D-Link GO-SW-5G ofron pesë porte Gigabit pë..

2,700LEK
5Port Fast Ethernet Easy Desktop Switch

5Port Fast Ethernet Easy Desktop Switch

5 porte Ethernet të shpejtë me shpejtësi të lartë Instalimi Plug-and-Play Karakteristikat novatore..

1,350LEK
5Port Gigabit Unmanaged Desktop Switch

5Port Gigabit Unmanaged Desktop Switch

Ndërprerësi Desktop i Pamenaxhuar DGS-105 5Port Gigabit ofron një mënyrë ekonomike për SOHO dhe bizn..

4,700LEK
8 Port Fast Ethernet Switch

8 Port Fast Ethernet Switch

Ky ndërprerës i shpejtë Ethernet netis ST3108S ofron një mënyrë të thjeshtë për të zgjeruar rrjetin ..

1,200LEK
8-Port 10/100Mbps Desktop Switch

8-Port 10/100Mbps Desktop Switch

Ndërprerësi i shpejtë i Ethernetit TL-SF1008D është projektuar për përdoruesit e SOHO (Small Office/..

1,750LEK
8-Port Unmanaged Gigabit Switch

8-Port Unmanaged Gigabit Switch

8 Porta Gigabit Ethernet Deri në 1 Gbps të brezit të dedikuar për port dhe deri në 2 Gbps gjerësi b..

3,500LEK
D-Link-Switch-8Port-10/100 Mbps

D-Link-Switch-8Port-10/100 Mbps

D-Link 8-Port Fast Ethernet Desktop Switch GO-SW-8E..

1,500LEK
Po shfaqen 1 to 9 of 9 (1 Faqe)