Sisteme Sigurie

Permireso kerkimin


Bateri 12v 7ah

Bateri 12v 7ah

Bateri per sistemet e alarmit 12v 7ah..

1,900LEK
HY-208T

HY-208T

Sensori i jashtem me panel djellor, kundra kafsheve deri ne 25kg, lidhja me wireless..

11,900LEK
HY-31/HY-SWL01

HY-31/HY-SWL01

Sensor për rrjedhje uji me siren dhe wirelees..

2,400LEK
HY-320

HY-320

Sensori i lëvizjes i brenshem me wireless..

1,900LEK
HY-321

HY-321

Sensori i lëvizjes i brenshem me wireless kundra kafsheve deri ne 35 kg..

3,500LEK
HY-323W

HY-323W

Sensorë levizje tavanor 360° i brenshem me wireless..

3,500LEK
hy-6107s

hy-6107s

Sirene e jashteme me Panele diellore, 105dB, stand-by 60dit, me wireless..

8,000LEK
HY-620/HY-SSA01

HY-620/HY-SSA01

Senson tymi dhe nxehtesie i brendshem I paisur me sirene, me wireless..

3,800LEK
IPT-ING0271

IPT-ING0271

Kamer sigurie per bebet dhe kafshet e shtepis, 3MP, 360° audio inteligjente e dyfi..

7,500LEK
KS-11D

KS-11D

Buton emergjence per sistemet e alarmit, lidhja me wireless..

1,100LEK
KS-13B-E

KS-13B-E

Pult kontrolli per sistemet e alarmit..

1,500LEK
KS-19A

KS-19A

Pult kontrolli per sistemet e alarmit..

2,000LEK
Po shfaqen 1 to 12 of 31 (3 Faqe)