Sisteme Sigurie

Pamja e rrjetës:
Pamje e shpejtë

Bateri 12v 1300mah

3,500LEK

Bateri per sistemet e alarmit, 12v 1300mah litjum..

Pamje e shpejtë

Bateri 12v 7ah

1,900LEK

Bateri per sistemet e alarmit 12v 7ah..

Pamje e shpejtë

IPT-ING0271

7,500LEK

Kamer sigurie per bebet dhe kafshet e shtepis, 3MP, 360° audio inteligjente e dyfi..

Pamje e shpejtë

KS-11D

1,100LEK

Buton emergjence per sistemet e alarmit, lidhja me wireless..

Pamje e shpejtë

KS-13B-E

1,500LEK

Pult kontrolli per sistemet e alarmit..

Pamje e shpejtë

KS-19A

2,000LEK

Pult kontrolli per sistemet e alarmit..

Pamje e shpejtë

KS-55B

5,500LEK

Perforcues vale per sistemin e sigurise, frekuenc 433.92MHz, distanca e dergesave me vale ≥800..

Po shfaqen 1 te 7 nga 7 (1 Faqe)