Aksesor per telefon

Awei Type C Charging Cable CL-115T

Awei Type C Charging Cable CL-115T

Kabllo USB Type-C nga Awei që shërben për karikimin e pajisjeve tuaja të pajisura me një p..

300LEK
Earldom Usb-C To USB Fast Charging Cable EC-171C

Earldom Usb-C To USB Fast Charging Cable EC-171C

Fishë karikimi dhe kalimi të dhënash USB- Type-C nga Earldom...

400LEK
Fish karikimi

Fish karikimi

Fish karikimi type-c ne type-c, suporto deri ne 5A..

400LEK
Po shfaqen 1 to 12 of 16 (2 Faqe)