Sensor Levizje

HY-208T

HY-208T

Sensori i jashtem me panel djellor, kundra kafsheve deri ne 25kg, lidhja me wireless..

11,900LEK
HY-31/HY-SWL01

HY-31/HY-SWL01

Sensor për rrjedhje uji me siren dhe wirelees..

2,400LEK
HY-320

HY-320

Sensori i lëvizjes i brenshem me wireless..

1,900LEK
HY-321

HY-321

Sensori i lëvizjes i brenshem me wireless kundra kafsheve deri ne 35 kg..

3,500LEK
HY-323W

HY-323W

Sensorë levizje tavanor 360° i brenshem me wireless..

3,500LEK
HY-620/HY-SSA01

HY-620/HY-SSA01

Senson tymi dhe nxehtesie i brendshem I paisur me sirene, me wireless..

3,800LEK
KS-208MT

KS-208MT

Sensori levisje me kabull, PIR me mikrovale dhe infra te kuqe ..

3,300LEK
KS-208T

KS-208T

Sensor levizje i jashtem, kundra kafsheve deri ne 35kg, lidhja me kabull..

4,800LEK
KS-218T

KS-218T

Sensor levizje i brenshem, kundra kafshve deri ne 35kg, lidhja me kabull...

3,200LEK
KS-25AW

KS-25AW

Sensor magnetik per dyer dhe dritare lidhja me wireless..

1,100LEK
KS-306FCT

KS-306FCT

Sensor levizje i brenshem (perde) lidhja me wireless  ..

2,100LEK
KS-308XCT

KS-308XCT

Sensor levizje tavanor 360° , detektimi i levizjes 6-8 metra, lidhja me wireless...

2,200LEK
Po shfaqen 1 to 12 of 13 (2 Faqe)