Te gjitha produktet tona mund ti blini nga cdo qytet i Shqiperise me nje procedure shume te thjeshte. Mberritje brenda 24-oresh pasi eshte konfirmuar porosia me telefon nga stafi i POZITRON. Pagesa behet ne qendren ku merrni dergesen.

Si mund te porosisni?

1. Porosi nepermjet telefonit: Na kontaktoni ne numrin tone te telefonit +355 44 51 9033. Jepni te dhenat tuaja ( emer, mbiemer, nr. telefoni dhe artikujt qe deshironi te porosisni). 

2. Porosi nepermjet e-mailit: Na dergoni nje e-mail ne adresen info@pozitron-al.com. Jepni te dhenat tuaja ( emer, mbiemer, nr. telefoni dhe artikujt qe deshironi te porosisni).

3. Porosi nepermjet dyqanit Online: Ju mund te blini direkt nga webi si nje klient i rastesishem ose si nje klient i regjistruar. Nese regjistroheni ne webin tone mund te perfitoni nga ofertat dhe uljet. 

Transporti eshte falas per blerje mbi 10'000 Leke. Per blerje nen kete vlere kushton 600 Leke.