Sisteme Alarmi

Sistem Alarmi G1C

Sistem Alarmi G1C

Sistem alarmi kunder vjedhjes, Me wireless, me modul GSM, menaxhoni shtepinë tuaj përmes sm..

13,300LEK
Sistem Alarmi HY-518C-M

Sistem Alarmi HY-518C-M

Sistem alarmi metalik, me modul GSM dhe interneti LAN, ideale për gamë të madhe dhe kërkesa të..

25,000LEK
Sistem Alarmi HY-518C-M

Sistem Alarmi HY-518C-M

Sistem alarmi metalik, me modul GSM, ideale për gamë të madhe dhe kërkesa të larta sigurie,&nb..

21,000LEK
Sistem Alarmi HY-W20

Sistem Alarmi HY-W20

Sistem alarmi i zgjuar kunder vjedhjes, kunder zbulimit te zjarrit, gazit dhe ujit, me mo..

16,500LEK
SIstem Alarmi KS-206KT

SIstem Alarmi KS-206KT

Sistem alarmi i vogel, i pershtatshem per garazhdin e makines tuaj, i paisur me sirene, sensor..

5,000LEK
Sistem Alarmi KS-258B

Sistem Alarmi KS-258B

Sistem alarmi me wireless, i paisur me sensor levizje, sensor magnetik dhe dy pulte, mundesi l..

6,300LEK
Sistem Alarmi KS-858E

Sistem Alarmi KS-858E

Sistem alarmi metalik, ideale për gamë të madhe dhe kërkesa të larta sigurie, lidhje me WiFi d..

13,000LEK
Sistem Alarmi KS-899E

Sistem Alarmi KS-899E

Sistem alarmi inteligjent me GSM, lidhje me WiFi dhe kabull, menaxhoni shtëpinë tuaj përmes sm..

22,800LEK
Po shfaqen 1 to 8 of 8 (1 Faqe)